Onze diensten

Bronzen beelden plaatsen op locatie

Wij kunnen het plaatsen van grote kunstwerken in binnen- en buitenland voor u verzorgen. Hierbij gaat het om de grotere kunstwerken die middels een kraan of mankracht op de plaats moeten worden gezet.

 

Onderhoud aan bronzen beelden

Het onderhoud of restauratie van een beeld kan door ons worden uitgevoerd. Dit kan zowel in onze eigen werkplaats als op locatie.

Magazijnopslag voor mallen

Klanten kunnen tegen betaling hun mallen bij ons opslaan. Hiervoor hebben we een ruime overdekte opslagplaats.

 

Winkel voor bronskunstenaars

Bij ons kunt u terecht voor diverse materialen en benodigdheden. We verkopen o.a. sokkels, patina’s in veel verschillende kleuren, boetseerspullen en diverse soorten was. Daarnaast vindt u bij ons beschermingsmaterialen waaronder professionele stofmaskers.

 

Afdruk van hand of voet

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten maken van een afdruk van een hand of een voet. Dit kan bij zowel baby’s en kinderen als bij volwassenen. Bij baby’s is dit al mogelijk vanaf enkele dagen na de geboorte. We maken een afdruk in een alginaat, dat al na enkele minuten vormvast is waarna er een perfecte afdruk van het handje of voetje is ontstaan.

 

Mallen

De mallen worden in onze gieterij op een dusdanige manier gemaakt, dat deze niet alleen geschikt zijn voor het maken van een wasmodel. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een kunststof of diverse soorten kunsthars in gieten.

We maken hierbij gebruikt van lichtgewicht materiaal als steunkap waardoor deze handzaam is.

De mallen die alleen bestaan uit een gipsen steunkap, zijn ook geschikt voor het gebruik van gietklei.